• Sfeervol aan het water

  Sfeervol aan het water

  SAS 1 ZORGT ERVOOR DAT IEDEREEN DIE ONS BEZOEKT MET EEN GLIMLACH WEER VERTREKT WANT BIJ ONS KOMEN GASTVRIJHEID, SMAAK ÉN KWALITEIT OP EEN ONGEDWONGEn wijze SAMEN.

  Read More
 • Stap binnen in een Zeeuws Fietscafé

  Stap binnen in een Zeeuws Fietscafé

  WELKOM BIJ SAS 1                                                                          Wij zijn een fietsvriendelijke horecagelegenheid en ook voor wandelaars zitten we op een prachtig punt om even een 'lekkere' pauze te nemen. Sas 1 ligt aan mooie fiets- en wandelroutes aan de Oosterschelde, het Veerse Meer en het Zuid-Bevelands poldergebied.

 • Sas 1, over ons

  Sas 1, over ons

  In het jaar 2007 kochten wij, Ton van Aaken en Truus Colsters samen met onze twee dochters, een mooi oud huis op Het Goese Sas.
  Een prachtige plek die van oudsher veel mensen trekt om te recreëren..

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

SAS 1 ZORGT ERVOOR DAT IEDEREEN DIE ONS BEZOEKT MET EEN GLIMLACH WEER VERTREKT WANT BIJ ONS KOMEN GASTVRIJHEID, SMAAK ÉN KWALITEIT OP EEN ONGEDWONGEn wijze SAMEN.

VAN HARTE WELKOM BIJ SAS 1

WIJ ZIJN EEN GEZELLIG, EIGENTIJDS EN 'EIGEN-WIJS' EETCAFÉ AAN HET PRACHTIGE NATIONAAL PARK OOSTERSCHELDE

 

In ons sfeervolle café kunt u kiezen uit diverse huisgemaakte gerechten en een groot assortiment aan fingerfoods (ook vegetarisch of vegan).

Ons biologisch brood wordt voor u vers afgebakken.

Wij hebben een ruime keuze aan LAVAZZA-koffies en biologische theeën, HUISGEMAAKT gebak, biologische sapjes, speciaalbieren en o.a. bio/fairtrade wijnen.

Beleef de natuur!  Bijvoorbeeld op ons zonnige terras met uitzicht op het haventje van Het Goese Sas of in onze weidse tuin met de voeten in het gras en

verkoeling van de bomen. Een heerlijke tuin waar kinderen fijn kunnen spelen.

 

 

 

Member Login