Wij serveren wisselende weekend aanbiedingen ! zie homepagina sas 1 en facebook
FINGERFOOD:
Cas Spijkers Brabantse bitterballen met huisgemaakte mosterdmayonaise
Cas Spijkers petit croquetten groente, kaas, tomaat/mozzarella, V gamba of chorizo croquetten of een combinatie van deze smaken
Cas Spijkers petit croquetten geitenkaas met huisgemaakte mosterdmayonaise V
De Bieterbal gevuld met ragoût van rode bieten met truffelmayonaise V
Samosa pittige mini loempias met sweet chili V
kipkrokantjes mini kipfiletjes in een krokant jasje met sweet chili
Portie olijven V
Golden Orientals gamba's in filodeeg met sweet chili
Variantje mix van bitterballen, petit croquettes en kipkrokantjes
Portie kibbeling met tartaarsaus
mandje brood met roomboter en pesto V
Schaaltje gewokte mosselen (alleen in hoogseizoen) verse mosselen met knoflook, rood pepertje en kruiden
Al onze broodsoorten (m.u.v. de floured bap) zijn BIOLOGISCH en worden ambachtelijk geproduceerd.
Het graan groeit in Nederland en wordt gemalen op Hollandse windmolens. Het bakken gebeurt ook energiebewust.
Er wordt gebakken met moderne technieken en de energie wordt voor een kwart geleverd door zonnepanelen.
Het brood wordt in onze keuken krakend vers afgebakken.
LUNCHGERECHTEN:
tot 15.00 uur
TOSTI
Kaas V
Geitenkaas V
Boerenham en kaas
Kaas, tomaat, uienringen en verse tuinkruiden V
Kaas, tonijnpesto
Thai yellow curry paste, tomaat, ui en veldsla vegan
UITSMIJTER klein groot
Kaas V
Boerenham
Boerenham en kaas
Spek
Spek en kaas
DE BOURGONDIËR
twee plakken brood met twee grote Cas Spijkers croquetten
bereidt met overheerlijk draadjes rundvlees, smeuïge ragout
en krokante buitenlaag met kruim van geroosterd wit brood
GARNAALTJE
twee plakken brood met twee Hollandse garnalen croquetten van Cas Spijkers, verse citroen en peterselie
Wij serveren BIOLOGISCHE friet en is gemaakt van een Zeeuwse aardappel uit Noord-Beveland.
Het welzijn van dieren vinden wij belangrijk.
De biefstuk en de hamburger die wij serveren komen van het Ierse Hereford of Angus rund dat graast op de ongerepte
grasvlakten van Ierland en dat proef je !
De kibbeling komt van duurzame vangst.
BROODJE HAMBURGER 100 % rundvlees
Belegd met sla, cheddar cheese, tomaat, augurk en een bally mallou sauce
op een geroosterde floured bap (engels 'bloem'broodje)
BROODJE DUBBEL BURGER
BROODJE HAMBURGER MET FRIET
BROODJE DUBBELBURGER MET FRIET
HAMBURGER MET FRIET
AROMATIC GARDENBURGER MET FRIET V
Vegan burger gemaakt van een mix van tuinbonen, erwten, aardappel en spinazie, aromatisch gekruid, gepaneerd en licht bestrooid met peterselie
PUNTZAK FRIET (of friet op bord) V
FRIET SPECIAAL V
rauwe uien, frietsaus, ketchup of curry
KROKET
FRIKANDEL
GARNALENKROKET
SOEP de meeste soepen zijn vegetarisch of veganistisch, geef uw keuze aan
tot 21.00 uur
SOEP de meeste soepen zijn vegetarisch of veganistisch
Seizoen afhankelijk altijd HUISGEMAAKT met uitsluitend verse ingrediënten
BROODJE HAMBURGER
BROODJE DUBBEL BURGER
BROODJE HAMBURGER MET FRIET
BROODJE DUBBEL BURGER MET FRIET
HAMBURGER MET FRIET
FRIET MET 3 PETIT CROQUETTTEN EN GROENTENgroente, kaas, tomaat/mozzarella V
chorizo of gamba
FRIET MET 3 PETIT GEITEKAAS CROQUETTEN EN GROENTEN V
AROMATIC GARDEN BURGER MET FRIET EN GROENTEN V
PUNTZAK FRIET V
FRIET SPECIAAL V
GARNAALKROKET, KROKET, FRIKANDEL, FRIKANDEL SPECIAAL
MOSSELEN
van de bodemcultuur uit Yerseke
perfect gekookt met de juiste verse groenten en verse kruiden voor een heerlijke smaakbeleving
geserveerd met friet en huisgemaakte sauzen (alleen in hoogseizoen)
HOMEMADE SPARERIBS
de spareribs marineren we volgens eigen unieke recept en worden vervolgens langzaam gegaard in de oven, SLOW COOKING
KOGELBIEFSTUK
met huisgemaakte pepersaus
KABELJAUW KIBBELING
Met tartaarsaus
spareribs, biefstuk en kibbeling worden geserveerd met friet, groenten en brandermayonaise
KINDERMENU:
KIBBELING
SPARERIBS
HAMBURGER
KROKET
FRIKANDEL
KIPKROKANTJES
KINDERMENU WORDT GESERVEERD MET FRIET, FRIETSAUS EN APPELMOES
NAGERECHTEN:
- Kinderijsje bolletje vanille-ijs met slagroom
- Dame blanche vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom
- Kaatje Mossel vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus, advokaat en slagroom
-
HUISGEMAAKT APPELGEBAK & BIOLOGISCHE WORTELTAART
- Huisgemaakte appelpunt met bolletje vanille-ijs en slagroom
- Brusselse wafel met slagroom
- Heerlijke koffie Caffé crema met een glaasje witte port om cantuccini koekjes in te dopen en chocola
- Irisch coffee
- Italiën coffee
- Dutch coffee
- Koffie met likeur naar keuze
- Koffie met glaasje advocaat en slagroom
- ijs-koffie bolletje vanille-ijs met espresso
Zie koffiekaart
V = VEGETARISCH